Cosmetica laten testen? Kies voor een cosmetica laboratorium!

Cosmetica laten testen in Nederland? Xpertlab analyseert en onderzoekt cosmetica en vindt het antwoord op uw vraag.

Cosmetica laten testen?


Ja, help mij direct!

Xpertlab onderzoekt het voor u

Zoekt u een cosmetica laboratorium in Nederland, omdat u vragen heeft over uw cosmetica? Dan bent u bij Xpertlab aan het juiste adres, want wij zijn een onderzoeksbureau dat onderzoek doet naar grondstoffen, producten of incidenten omtrent cosmetica. We werken samen met een laboratorium waarbij we uw cosmetica laten testen op veel verschillende onderdelen.

Cosmetica laboratorium Cosmetica laten testen

Onze werkwijze

Uw vragen over uw cosmetische producten kunnen erg uiteenlopend zijn en het cosmetica laboratorium waar Xpertlab mee samenwerkt helpt u verder. Dit kan bijvoorbeeld gaan over productinformatie dossiers, veiligheidsrapporten, houdbaarheidsonderzoeken, stabiliteitsonderzoeken, etikettering, claims en het produceren onder GMP. Uw cosmetica wordt uitvoerig getest en we voorzien u van een digitaal rapport. Hierin leest u al onze conclusies en bevindingen terug. Lees hier meer over onze aanpak.

Uw vraag

Wij gaan graag aan de slag met de vraag die u heeft en na vooronderzoek zullen we overgaan tot diverse testen waarbij uw cosmetica getest wordt. Uw vraagstuk kan over uw eigen product gaan of over een merk dat u verkoopt, zoals bijvoorbeeld Ned Cosmetic.

Onze ervaring

Xpertlab heeft jarenlange ervaring in het onderzoeken van cosmetica. Wij hebben veel analyses op dit gebied met succes afgerond en zijn bekend met verschillende soorten merken en producten.

Onze onderzoeksprijzen

Het uitvoeren van een cosmetica onderzoek verschilt per probleemstelling. Het is daarom niet mogelijk om op voorhand een prijsindicatie te geven. Aan de hand van uw vraag stellen wij een offerte voor u op waarin we het aantal onderzoeksuren berekenen. In ieder cosmetica onderzoek kunt u de volgende actiepunten verwachten: Een nauwkeurig vooronderzoek, het opstellen van het onderzoeksplan, verschillende testen en analyses in het laboratorium, literatuuronderzoek, deskresearch en het uitwerken van een concluderend rapport.

Onze prijzen voor testen en analyses

U kunt via ons laboratorium ook verschillende testen en analyses uit laten voeren. De prijs hangt echter af van het aantal en het soort testen en analyses dat we moeten uitvoeren rondom uw probleemstelling. We kunnen u daarom pas een officiële prijsindicatie geven wanneer u uw probleemstelling naar ons opstuurt. Een cosmetica onderzoek kost gemiddeld tussen de €270 en €5000 exlusief btw.

Stuur uw onderzoeksvraag direct in en u ontvangt een vrijblijvende offerte van ons.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.