Wateranalyse uit laten voeren? Xpertlab is een water analyse bedrijf

Er zijn nogal wat controles ten aanzien van grond en water. Of het nu de grond betreft die dient voor de bouw van huizen of bedrijven, grondwater van verontreinigde terreinen of de controle van afvalwater in verband met lozingsvergunningen, laboratoriumonderzoek in combinatie met regelgeving en eisen borgen de kwaliteit van het milieu. Laat bij Xpertlab een wateranalyse uitvoeren om de kwaliteit van uw grond en water te achterhalen.

Heeft u een probleem waarvan u de oorzaak wilt achterhalen?


Ja, help mij direct!

Veiligheid van bodem en grondwater waarborgen

Ook industriële toepassingen zoals filtratietechnieken of biologische reiniging door specifieke culturen kunnen alleen hun werking of geschiktheid aantonen als een en ander ondersteund wordt door laboratorium analyses. Xpertlab werkt al jaren samen met ISO 17025-gecertificeerde laboratoria waarmee we uw water analyse uitvoeren.

water-analyse-grondwater-bodemwater

Snelle analyses o.a. in geval van incidenten tijdens transport (auto, trein, schip en/of pijpleiding) dragen zorg voor een adequate aanpak van spill’s en voorkomen een onnodige verontreiniging van bodem en oppervlaktewater.

Het goed geoutilleerde lab in Middelharnis, eventueel in combinatie met mobiele testunits kan die diensten leveren die vereist zijn, zoals bijvoorbeeld een water analyse.

Lees hier meer over onze analyse-methode en dienstverlening of vraag via deze pagina een prijs aan of stel een andere vraag.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.