Analyse uit laten voeren door laboratorium in Nederland

Voor een professionele en onafhankelijke analyse gaat u naar Xpertlab, een onderzoeksbureau dat samenwerkt met een analytisch laboratorium in Nederland. Wat wilt u laten onderzoeken en analyseren?

Heeft u een probleem waarvan u de oorzaak wilt achterhalen?


Ja, help mij direct!

Onderzoek en analyses bij Xpertlab

Voordat wij uw probleem of incident onderzoeken en eventueel analyseren in een laboratorium in Nederland, is uw bijdrage essentieel. We willen graag meer weten over het probleem, de activiteiten, producten of processen van uw organisatie. Soms vragen we u een monster of beeldmateriaal op te sturen. Op basis van deze informatie kunnen we bepalen of we onderzoek en een lab analyse uit kunnen voeren.

Onze aanpak

Nadat we u gesproken hebben is het tijd om onze kennis te combineren met uw input. Als onderzoeksbureau ondersteund door een analytisch laboratorium zullen wij een onderzoeksplan opstellen en waar nodig een lab analyse uit laten voeren. Echter dit is nog maar het begin van ons onderzoek.

Overige werkzaamheden bestaan uit deskresearch, literatuuronderzoek en denkwerk. Nadat het vooronderzoek met eventuele analyses in het laboratorium voltooid is, zorgen wij dat u de resultaten van het complete onderzoek in een digitaal rapport ontvangt. Natuurlijk adviseren we u daarna ook graag wat deze resultaten voor betekenis hebben op de onderzoeksvraag en denken we mee over wat de beste vervolgstappen zijn.

Laboratorium technieken

Ons laboratorium biedt onder andere de volgende technieken aan:

  • ICP, AA, XRF, XRD, GC, LC, IC, IR, MS, UV/vis, SEM, DSC, TGA, microscopie, coulometrie, titrimetrie en gravimetrie;
  • Een uitgebreid scala aan fysische technieken, zoals vriespunt, destillatie, vlampunt, dynamische en kinematische viscositeit, brekingsindex, polarimetrie, digitale dichtheidsmeting, hardheid en trekbank.

Bent u op zoek naar een door een laboratorium ondersteund bureau voor uw probleem analyse in Nederland? Stuur ons uw onderzoeksvraag op en we helpen u graag verder!

Heeft u specifieke vragen over lucht- en gasonderzoeken? Bezoek dan de website www.luchtengassen.nl 

Ervaring Xpertlab

Xpertlab is een onderzoeksbureau met jarenlange ervaring in verschillende branches. Zoekt u een analyse laboratorium in Nederland dan bent u bij Xpertlab aan het juiste adres. Wij helpen al onze klanten met succes en gaan tot het uiterste om te ontdekken hoe uw probleem opgelost kan worden. Wilt u meer weten over ons werk? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.