Chemicaliën analyse in laboratorium

Voor een analyse van chemicaliën en laboratoriumonderzoek bent u bij Xpertlab aan het juiste adres.

Afwijkingen in de kwaliteit van uw chemicaliën? Wij voeren een chemische analyse uit.


Ja, help mij direct!

Zorgvuldige analyse van chemicaliën

De chemische industrie staat met haar producten aan de basis van onze moderne maatschappij. Toch kampt de chemische industrie met een negatief imago. Veel mensen realiseren zich niet dat we zonder chemie enorme stappen terug zouden doen in de tijd. Werken met chemicaliën is aan allerlei regels gebonden, zodat kwaliteit van de stoffen en veiligheid voor werknemers en omwonenden gewaarborgd worden. Heeft u interesse in een chemicaliën analyse? Onderzoeksbureau Xpertlab helpt u graag verder!

chemicalien analyse

Afwijkingen in chemicaliën

De kwaliteit van grondstoffen en halffabricaten vanuit de chemische industrie luistert bijzonder nauw. Kleine afwijkingen in de productie of verontreinigingen die tijdens de opslag en transport kunnen ontstaan, hebben al snel een negatief effect op het gebruik van de producten.

Chemicaliën onderzoek in het laboratorium

De controle in het laboratorium van grondstoffen, halffabricaten en producten zorgt ervoor dat de zuiverheid van de chemicaliën gewaarborgd wordt. Het is daarbij ook aan te raden om een aantal van de producten te controleren vanuit de opslag of het transport, zodat het duidelijk wordt of de chemicaliën ook in deze fases in orde zijn.

Lees meer over onze aanpak of stel uw onderzoeksvraag direct aan ons team.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.