Kleefstoffen en lijm laten analyseren en testen

In het laboratorium van Xpertlab kunt u uw lijm en kleefstoffen laten onderzoeken.

Wilt u weten of uw lijm- en kleefstoffen voldoen aan de veiligheidsnormen?


Ja, help mij direct!

Xpertlab helpt u verder

Lijm- en kleefstoffen worden in veel verschillende industrieën gebruikt, met als doel bevestiging en hechting.  Zo worden deze stoffen in de bouw veelvuldig gebruikt, maar ook in de automotive en productiebedrijven zijn het veel toegepaste stoffen. Iedere lijm- en kleefstof heeft zijn eigen functie en iedere branche stelt specifieke eisen aan het product.

Onderzoeksbureau Xpertlab
Xpertlab is een onderzoeksbureau waar onderzoekers met jarenlange ervaring binnen verschillende branches werken. Zij kennen de complexiteit van de probleemstellingen en weten hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Hierdoor lossen wij al onze onderzoeken nauwkeurig op, of het nu om een voor ons bekend of onbekend probleem gaat.

Wilt u meer weten over het laten onderzoeken van uw stoffen? Neem dan contact met ons op.

Hoog risicogehalte

De toepassingen van deze stoffen zijn erg divers en dat vraagt om een scherpe controle van de grondstoffen, zoals bijvoorbeeld monomeren, polymeren en oplosmiddelen. De productie van lijm- en kleefstoffen vraagt zowel tijdens de productie als voorafgaand aan het transport om veel aandacht. Als problemen niet vroegtijdig worden opgespoord, geeft dit later bij de industriële grootgebruikers veel problemen.

Analyse en testen van lijm een kleefstoffen

Er is zeer verfijnd analytisch chemische laboratoriumapparatuur nodig om de kwaliteit van lijm- en kleefstoffen te kunnen waarborgen. Bij Xpertlab analyseren wij de grondstoffen grondig en voeren wij verschillende testen uit om eventuele problemen naar boven te halen. Bij het onderzoek kijken we allereerst naar uw vraag. Wilt u een oorzaak achterhalen? Wilt u een probleem oplossen? Of wilt u inzicht ontvangen in de samenstelling van de stof? Voor het onderzoeken van lijm- en kleefstoffen werken wij nauw samen met een laboratorium om testen en analyses te kunnen uitvoeren die ons de informatie geeft die we willen.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.