Xpertlab: Commercieel en onafhankelijk laboratorium in Middelharnis

Xpertlab is een commercieel onafhankelijk laboratorium dat chemisch technische vraagstukken oplost. Heeft u een vraagstuk waar laboratoriumonderzoek voor nodig is? Wij staan voor u klaar.

Onduidelijk wat u naar een onafhankelijk laboratorium moet communiceren?Wij zijn uw verbindende schakel.


Ja, help mij direct!

Een duidelijk en overzichtelijk traject

Xpertlab is een onderzoeksbureau dat samenwerkt met diverse commerciële en onafhankelijke laboratoria. Waar het voor bedrijven en particulieren soms lastig is direct op een laboratorium af te stappen vormen wij deze schakel voor u. Wij vertalen uw vraag naar een onderzoeksvraag en laten vervolgens testen en analyses uitvoeren in het laboratorium.

Commercieel en onafhankelijk laboratorium

Over Xpertlab

Als onafhankelijke onderzoeksbureau doen wij onderzoek naar afwijkingen in grondstoffen, verontreinigingen, contaminaties of naar de oorzaak van brand en letselschade. Xpertlab lost vraagstukken op voor het bedrijfsleven en overheden. Onze aanpak is voor iedere branche hetzelfde: professioneel, doordacht en grondig. Alle specialisten van Xpertlab hebben jarenlange ervaring in deze onderzoeksbranche.

Voor vragen over lucht en gassen verwijzen we u graag door naar luchtengassen.nl.

Aanpak

Voordat we beginnen, bestuderen we iedere onderzoeksvraag zeer nauwkeurig. Soms is het nodig dat er een monster wordt opgestuurd, zodat wij een beter beeld krijgen van de onderzoeksvraag. Aan de hand van al deze informatie wordt er een onderzoeksplan opgesteld en kunnen we daarna beginnen met het testen en onderzoeken van de vraag en de stoffen. Alle resultaten zullen we nauwkeurig vergelijken met literair onderzoek en u krijgt de bevindingen en conclusies in een digitaal rapport opgestuurd.

Branches

De branches van onze opdrachtgevers zijn zo divers, dat het niet bepalend is of een onderzoek wel of niet mogelijk is. Alle vraagstukken waar wij mee werken, kunnen ook in uw branche voorkomen.

Advies

Denkt u een onafhankelijk laboratorium nodig te hebben? Neem vooral contact met ons op. We stellen ons graag op als adviserend partner als het aankomt op uw onderzoeksvraag.

Wat wilt u laten onderzoeken?

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de onderzoeksmogelijkheden zijn.